Ne kujdesemi për fizikun dhe shëndetin tuaj

Klinike Fizioterapike Fier ofron shërbime eksperte të fizioterapisë në Fier, Shqipëri. Fizioterapistët tanë të aftë ofrojnë trajtime të personalizuara për një gamë të gjerë kushtesh, duke ju ndihmuar të rifitoni lëvizshmërinë, të reduktoni dhimbjen dhe të përmirësoni mirëqenien tuaj të përgjithshme. Rezervoni takimin tuaj sot dhe përjetoni përfitimet e fizioterapisë profesionale.

Kujdesi juaj më i mirë fillon tek ne

Ekipi ynë i fizioterapistëve shumë të aftë dhe me përvojë është i përkushtuar për të ofruar trajtime të personalizuara që trajtojnë në mënyrë efektive një gamë të gjerë të kushteve muskuloskeletore.

Aty ku shkoni për riaftesimin tuaj

Në Klinike Fizioterapike Fier, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime fizioterapie të cilësisë më të lartë. Fizioterapistët tanë janë të licencuar dhe të certifikuar, dhe ata vazhdimisht i nënshtrohen zhvillimit profesional për të qëndruar të përditësuar mbi përparimet më të fundit në fizioterapi.

Ku njerëzit vijnë të parët

Klinika jonë ka synim parësor mirëqënien dhe kujdesin ndaj jush

Kujdes i rehatshëm

Specialistë të besueshëm

Cilësia më e lartë

Gjithmonë me buzëqeshje

Rreth Physio Recovery

Aty ku shkoni për riaftësimin tuaj!

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime fizioterapie të cilësisë më të lartë. Fizioterapistët tanë janë të licencuar dhe të certifikuar, dhe ata vazhdimisht i nënshtrohen zhvillimit profesional për të qëndruar të përditësuar mbi përparimet më të fundit në fizioterapi.

Fizioterapeut Specialist

Rastet Emergjente

Trajtime të Çertifikuara

24x7 Support

SHËRBIMET TONA

Ne ofrojmë një varietet të gjërë shërbimesh fizioterapeutike. Jemi të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha nevojave të pacientëve nëpërmjet fizioterapisë manuale ose duke përdorur gamën e aparaturave të nevojshme.

Specialistë të Kualifikuar

Trajtime të personalizuara që trajtojnë në mënyrë efektive një gamë të gjerë të kushteve muskuloskeletore.

Teknologji e Avancuar

Brenda klinikës Physio Recovery përdoren aparatura moderne dhe me fjalën e fundit të teknologjisë duke ardhur sa më pranë nevojave të pacientëve.

SHËRBIM NË SHTËPINË TUAJ

Physio Recovery ofron një shërbim të specializuar dhe mjaft profesional fizioterapie duke ju ardhur më pranë në ambientet e shtëpisë suaj.

Pacientë të lumtur

Trajtime në shtëpi

Seanca në vit

Mjekët tanë specialistë

Stafi i kualifikuar i Physio Recovery ofron shërbim të specializuar dhe mjaft profesional duke iu ardhur në ndihmë të gjithë pacientëve të tij.

Dr. Arjol Memlika

Fizioterapeut
Monday – Friday9.00 – 19.00
Saturday9.00 – 19.00
Sunday9.00 – 14.00

Rezervo Takimin

Në shërbim të pacientëve nga e gjithë Shqipëria

Fizioterapistët tanë të aftë ofrojnë trajtime të personalizuara për një gamë të gjerë kushtesh, duke ju ndihmuar të rifitoni lëvizshmërinë, të reduktoni dhimbjen dhe të përmirësoni mirëqenien tuaj të përgjithshme. Rezervoni takimin tuaj sot dhe përjetoni përfitimet e fizioterapisë profesionale.

Ne ofrojmë një shërbim të specializuar dhe mjaft profesional fizioterapie duke ju ardhur më pranë në ambientet e shtëpisë suaj. Ne ju vijmë me gamën e mjeteve të nevojshme që i përshtaten nevojave tuaja.

Shëndeti dhe Mirëqënia

Informohuni me të rejat e fundit në fushën e shëndetit dhe ndiqni këshillat tona për një shëndet sa më të mirë.

Dëshmia e pacientëve

Në 49 Review në Google klientët tanë kanë shprehur vlerësimin e tyre për punën tonë.

Dhimbjet u reduktuan ndjeshem. Terapia e aplikuar nga Arjoli pati efekt te menjehershem. Mbi te gjitha djale i edukuar dhe shume i qete.

Ivjen Mazreku

Shumë i kënaqur me shërbim profesional.
Gjeta zgjidhje per problemin tim të muskujve.

Spartak Braka

Businessman

Shume i kenaqur me sherbimin e ofruar! Doktor Arjoli eshte djale fantastik, duar art dhe shume i komunikueshem! Ja rekomandoj kujtdo!

Big Albania

Student

Shume i kenaqur me sherbimin dhe komunikimin e treguar karshi meje! Gjeta zgjidhje per problemin qe kisha dhe ja rekomandoj gjithesecilit! Nuk do zhgenjeheni!

Vera Dental clinic

Dentist Vera Dental clinic

Super i kënaqur! Shumë miqësore dhe profesionale! Trupi im ndjeu ndryshim të menjëhershëm që nga trajtimi i parë që bëra! Unë rekomandoj shumë!

Eridion Celaj